Inici / Obres / Marxa Mora / Aralí

Aralí

Any: 
2004
Gènere: 
Marxa mora
Autor(s): 
Detalls: 

Regal de la Unió Musical d'Albaida "l'Aranya" a la Filà Realistes d'Alcoi, recíproc sentiment de potenciació i cura de la música de festa de Moros i Cristians.
És una marxa envoltada d'un ambient d'intriga, càrrega emocional i, fins i tot, impotència, ràbia i desesperació. És el sentiment front a la batalla, una batalla que cadascú porta dins i que els alcoians representen com ningú. Una festa joiosa que a la vegada representa l'amargor de la lluita.
"Som resultat d'un procés històric, hem de recordar el que ens separa per intentar disminuir les diferències i siga possible la convivència per a tots".
És un desig de l'autor que totes les lluites foren meres representacions"

Avís Legal

Els vídeos que apareixen en aquesta secció estan inscrustats a través del sistema d'inserció de Youtube o Vimeo. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha resolt que la inserció de vídeos de tercers en pàgines web no suposa una infracció de copyright (ací la resolució); no obstant, si teniu coneiximent d'infracció de drets d'autor per part d'algun dels vídeos incrustats, per favor, feu-nos-ho saber per a retirar el codi inmediatament i prendre les mesures oportunes.