Inici / Obres / Marxa Cristiana / Bekir-Mariola

Bekir-Mariola

Any: 
2011
Gènere: 
Marxa cristiana
Detalls: 

Encàrrec del capità de la filà d'Estudiants de Bocairent, Vicente Colomer Boronat, per a les festes de Moros i Cristians de l'any 2011. El títol fa referència al nom antic de Bocairent i a la serra de Mariola.

La peça conté una variació rítmica i melòdica de temes musicals de la localitat, com són l'Himne a Sant Blai, la melodia renaixentista de "la Despertà", el popular "Serra de Mariola" i la fanfàrria de l'inici de les ambaixades, a més d'un tema central inspirat en una pavana renaixentista, època en la qual es basa el vestit de la filà d'Estudiants. Enmig de l'obra apareix la pavana renaixentista, continuant amb una variació de l'himne en forma de salm, en memòria de la dona del capità, Mari Carmen Molina, finalitzant amb una barreja de tots els temes exposats.

Avís Legal

Els vídeos que apareixen en aquesta secció estan inscrustats a través del sistema d'inserció de Youtube o Vimeo. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha resolt que la inserció de vídeos de tercers en pàgines web no suposa una infracció de copyright (ací la resolució); no obstant, si teniu coneiximent d'infracció de drets d'autor per part d'algun dels vídeos incrustats, per favor, feu-nos-ho saber per a retirar el codi inmediatament i prendre les mesures oportunes.