Inici / Notícies sobre música festera / L'Olleria va gaudir de les estrenes de "Pirata per SEMpre" i "Gloria Bohemia", la música dels Capitans 2022

L'Olleria va gaudir de les estrenes de "Pirata per SEMpre" i "Gloria Bohemia", la música dels Capitans 2022

Les Festes de Moros i Cristians de l'Olleria 2022 ja tenen la música que acompanyarà als seus capitans el dia de l'Entrada. Dissabte passat, al concert que la SEM Santa Cecília va oferir al Teatre Goya amb motiu del 18é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà", els assistents a l'esdeveniment van poder disfrutar de l'estrena de dos noves peces que passen a engrossar el patrimoni musical fester ollerià.

Per un costat, es va presentar la peça "Pirata per SEMpre", composta per Ramon Garcia i Soler i dedicada a Manolo Cerdà Micó, president de la SEM Santa Cecília i Capità Cristià per la Filà Pirates. Es tracta d'una d'aqueixes marxes cristianes rebatejades com a "marxa pirata", amb el títol de la qual s'ha volgut fer una referència a les dos grans passions del dedicatari.

Altrament, els músics de la SEM també van estrenar la marxa mora "Gloria Bohemia" de Pablo Bas, dedicada a Glòria Garrido Oviedo, Capitana Mora per la Filà Bohemios. La música del jove autor de Benigànim acompanyarà a la màxima representant de les tropes mores el proper mes de setembre, durant el seu recorregut pels carrers de l'Olleria.