Inici / Notícies sobre música festera / José Luis Gonzàlez i Azael Tormo copen els premis del 18é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà"

José Luis Gonzàlez i Azael Tormo copen els premis del 18é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà"

El passat dissabte 2 d'abril, la banda de la Societat Escola Musical Santa Cecília de l'Olleria, dirigida de Ramon Garcia i Soler, va realitzar el concert corresponent a la final del 18é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà", convocat en la modalitat de marxa cristiana.

Després de les deliberacions del jurat format per Celita Torá, Ximo Cano i Daniel Ferrero Silvage, la organització del concurs va anunciar a l'autor José Luis Gonzàlez Sanchis com a guanyador del primer premi. El compositor, natural de Rafelguaraf, es va emportar la distinció amb la marxa cristiana "Glezba", la qual ha dedicat als seus nebots Olivier i Chloe Gonzàlez Balaguer. 

D'altra banda, el segon premi i l'accèssit del públic van ser per al músic Azael Tormo Muñoz, de Manuel, gràcies a la seua obra "Roses d'hivern". El compositor ha volgut dedicar aquesta marxa a la seua germana i a la seua neboda.