Inici / Notícies sobre música festera / L'Agrupació Musical Serpis i la Primitiva d'Alcoi tancaran els concerts d'Exaltació de la Música Festera

L'Agrupació Musical Serpis i la Primitiva d'Alcoi tancaran els concerts d'Exaltació de la Música Festera

Després de les audicions de la Unió Musical i de la Nova d'Alcoi, l'Agrupació Musical Serpis serà la següent en celebrar el seu concert, i a diferencia de la resta, tindrà lloc dissabte 23 de març en el Teatre Salesians a les 19:00 h. Serà un concert ple d'il·lusió, donat que és el primer any que la banda participa en el cicle de concerts d'Exaltació de la Música Festera. Podrem escoltar peces d'Amando Blanquer, Evaristo Pérez, Gonzalo Blanes, Rafael Mullor, Ramón Garcia, Francisco Valor i Saül Gómez entre altres.

Per últim, el diumenge 24 de març (Diumenge de Rams) la Banda Primitiva d'Alcoi actuarà a les 11:45 h., de nou en el Teatre Calderón, per a tancar el cicle de concerts que avisen de la proximitat de les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi 2013. A destacar l'estrena de la marxa mora BANU MARIN de Vicente J. Sanoguera Rubio, així com de la versió per a banda de la marxa medieval TEMPORA BELLI, de Àngel Lluís Ferrando Morales, director de la Primitiva.