Inici / Notícies sobre música festera / La Unió Musical d'Alcoi enceta els Concerts d'Exaltació de la Música Festera

La Unió Musical d'Alcoi enceta els Concerts d'Exaltació de la Música Festera

El pròxim diumenge 10 de març a les 11:45 h. en el Teatre Calderón, la Unió Musical d'Alcoi encetarà el cicle de Concerts d'Exaltació de la Música Festera, patrocinats com cada any per l'Ajuntament d'Alcoi.

De les tres agrupacions alcoianes que participen en estos concerts, la banda dirigida per Gaspar Nadal Maronda serà la primera que realitze la seua audició, per a la qual ha preparat un programa on destacarà el petit homenatge que retrà a la figura del mestre José Mª Ferrero Pastor, quan es complixen vint-i-cinc anys de la seua desaparició.

Senyalar també la interpretació de les obres Llebeig i Alatriste, amb que la Unió Musical desfilarà amb les filaes Maseros i Gusmans, respectivament, a l'Entrada Cristiana del pròxim 21 d'abril, així com la marxa mora Als Xaparros, obra escollida per acompanyar a l'Alferes moro Carlos Aracil, de la Filà Llana. A més, els músics de la banda faran sonar les notes de la marxa mora Tarde de Abril, escollida pels internautes en una votació que els membres de la Unió Musical proposaren fa unes setmanes en la seua pàgina de Facebook.

Les localitats numerades es podran adquirir fins el pròxim dijous en la secretaria de la seu social de la Unió Musical (C/ Pintor Cabrera nº 119) de 17:00 h. a 20:00 h., o bé en les taquilles del Teatre Calderón una hora abans de l'actuació.

 

PROGRAMA COMPLET