Inici / Notícies sobre música festera / Continuen els concerts d'Exaltació de la Música Festera amb la Nova d'Alcoi

Continuen els concerts d'Exaltació de la Música Festera amb la Nova d'Alcoi

Continuant amb el cicle de Concerts d'Exaltació de la Música Festera, diumenge 17 de març serà el torn de la Societat Musical Nova d'Alcoi. La banda dirigida per Joan Doménech Calaforra ha preparat un programa on destaca una primera part dedicada exclusivament a José Mª Ferrero Pastor, pel que s'interpretaran íntegrament obres seues com "Brisas del Clariano", "Bonus Christianus", o "Pepe Blanes", entre altres.

Ja en la segona meitat del concert, la Nova executarà un repertori de diferents autors on podrem escoltar peces com el pasdoble "L'Enreixat" de José Mª Valls Satorres, estrenat fa unes setmanes per la pròpia banda, així com la marxa solemne "La plegària del cristià" de Santiago Revert Cantó, estrena absoluta en aquest concert.

Com és costum, el concert serà a les 11:45 en el Teatre Calderón. Per a la venda d'entrades i canvi d'invitacions podeu dirigir-vos a la seua de la Música Nova en el Carrer Perú, 31 baix, esta vesprada de 19:00 h. a 21:00 h. o el dia del concert, un hora abans, a la taquilla del teatre.

PROGRAMA

--

Relacionat:

- Concerts d'Exaltació de la Música Festera
- La Unió Musical d'Alcoi enceta els Concerts d'Exaltació de la Música Festera
- La Nova d'Alcoi estrena el pasdoble "L'enreixat", de José Mª Valls Satorres