Inici / Curiositats / Exclusivitat en la música festera

Exclusivitat en la música festera

La penya el Frare, en MuroExisteixen algunes peces l'interpretació de les quals, per especificacions concretes dels seus autors, queden reservades exclusivament a certes agrupacions musicals. Un exemple el tenim en José Pérez Vilaplana, qui en el seu dia va decidir atorgar els drets d'interpretació de la marxa mora A mons pares a la Unió Musical Contestana. Altre exemple el tenim en el pasdoble La penya el Frare, de Francisco Esteve Pastor, l'exclusivitat del qual recau en la Unió Musical de Muro. Per altra banda, els acords de L'entrà dels moros, de Camilo Pérez Monllor, tan sols poden sonar als instruments dels músics components de la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi. Coneixeu més exemples?

 

Comentaris

Imatge de kikotemplaridemuro

EL PASODOBLE L'ENTRÀ DELS REIS DE CAMILO PEREZ MONLLOR,CREO Q TAMBIEN SOLO LO PUEDE TOCAR LA PRIMITIVA DE ALCOY,EL PASODOBLE UNIO MUSICAL D'AGRES DE FCO. ESTEVE PASTOR,CREO Q SOLO LO PUEDE TOCAR DICHA BANDA Y EL PASODOBLE TITA DE RICARDO PLANELLES TORREGROSA CRE SOLO LA PUEDE TOCAR LA AGRUPACION ARTISTICO MUSICAL EL TRABAJO DE JIJONA(SI NO M EKIVOCO,JEJEJEJEJEJE)

Imatge de Festereta

La marx cristiana "El timbal i la lluna del Cid" del mestre Vicent Pérez i Esteban, Coleto, només la pot interpretar el Cercle Musical Primitiva d'Albaida. La exclusivitat la té 'El Gamell" i sona en festes d'Alcoi amb els Cides
http://vimeo.com/24007149

Imatge de musicafestera
@#1 @#2 Gràcies per la informació, kikotemplariodemuro i Festereta. Segons pareix és un fet que es dóna més del que molta gent pensa.