Inici / Bases del sorteig d'un lot de discs de música festera d'Audioart (II)

Bases del sorteig d'un lot de discs de música festera d'Audioart (II)

La promoció "Sorteig d'un lot de discs de música festera d'Audioart (II)" és una acció promocional de Musicafestera.com. La promoció està dirigida a totes les persones majors d'edat -segons l'ordenament jurídic espanyol- i es portarà a terme des de les 17:00 del dimarts 22 d'octubre de 2019 fins les 14:00 del dijous 24 d'octubre de 2019.

BASES DEL SORTEIG:

1. Hi haurà un únic premi que constarà d'un lot de 5 discs de música festera, cortesia d'Audioart:

  • 25 años desfilando... un camino en común
  • Amor a la música (4 CDs)
  • Del Morero a Frangí
  • Saxum
  • Segle i Quart

2. Només es permetrà una participació per persona. Podrà participar tota aquella persona major d'edat que faça clic en "Me gusta" en la foto del sorteig publicada al compte d'Instagram https://www.instagram.com/musicamorosicristians i que mencione a dos usuaris d'Instagram als comentaris de dita publicació. Musicafestera.com es reserva el dret a donar de baixa i expulsar automàticament a qualsevol participant del que estime que realitza un mal ús o abusa de la promoció, amb la corresponent cancel·lació de la seua participació. S'entén com mal ús l'incompliment de qualsevol condició de participació inclosa en aquestes bases.

3. Es podrà participar al sorteig durant el període hàbil de la promoció (22-10-2019 17:00:00 / 24-10-2019 14:00:00 hora espanyola). Els clics i comentaris fora d'aquest període no resultaran vàlids.

4. La persona guanyadora del concurs serà anunciada en alguna de les xarxes socials de Musicafestera.com, i/o a la web https://www.musicafestera.com. La persona que resulte guanyadora haurà de posar-se en contacte amb els administradors del compte d'Instagram https://www.instagram.com/musicamorosicristians via missatge privat, indicant dades personals i una direcció postal vàlida. El premi es farà arribar per correu ordinari. Sols es faran enviaments dins del territori de la península ibèrica (queden excloses illes, Ceuta i Melilla i enviaments internacionals).

5. La promoció no està administrada per Instagram, ni afavorida o asociada a ell de ninguna manera. El fet de participar al concurs eximix de qualsevol responsabilitat a la plataforma social Instagram.