Inici / Bases del sorteig d'un lot de discs de música festera d'Audioart

Bases del sorteig d'un lot de discs de música festera d'Audioart

La promoció "Sorteig d'un lot de discs de música festera d'Audioart", és una acció promocional de Musicafestera.com. La promoció està dirigida a totes les persones majors d'edat i es portarà a terme des de les 17:00 del dilluns 17 de juny de 2019 fins les 14:00 del dimecres 19 de juny de 2019.

BASES DEL SORTEIG:

1. Hi haurà un únic premi que constarà d'un lot de 6 discs de música festera, cortesia d'Audioart:

  • Beneixama en Festes
  • Socarrats. 150 Anys de Música Festera a Cocentaina
  • Filà Alcodians: 50 Anys d’Història
  • La Vella d’Alfarrasí
  • Saxum
  • Segle i Quart

2. Només es permetrà una participació per persona. Podrà participar tota aquella persona major d'edat que faça click en "Me gusta" i comente la foto del sorteig publicada al Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians (https://www.facebook.com/musicafestera). Musicafestera.com es reserva el dret a donar de baixa i expulsar automàticament a qualsevol participant del que estime que realitza un mal ús o abusa de la promoció, amb la corresponent cancel·lació de la seua participació. S'entén com mal ús l'incompliment de qualsevol condició de participació inclosa en aquestes bases.

3. Es podrà participar al sorteig durant el període hàbil de la promoció (17-06-2019 17:00:00 / 19-06-2019 14:00:00 hora espanyola). Els clicks i comentaris fora d'aquest període no resultaran vàlids.

4. La persona guanyadora del concurs serà anunciada al mur de la pàgina de Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians i/o a la web https://www.musicafestera.com. La persona que resulte guanyadora haurà de posar-se en contacte amb els administradors de la pàgina de Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians via missatge privat, indicant dades personals i una direcció postal vàlida. El premi es farà arribar per correu ordinari. Sols es faran enviaments dins del territori de la península ibèrica (queden excloses illes, Ceuta i Melilla i enviaments internacionals).

5. La promoció no està administrada per Facebook, ni afavorida o asociada a ell de ninguna manera. El fet de participar al concurs eximix de qualsevol responsabilitat a la plataforma social Facebook.