Inici / Bases del sorteig d'un CD LO NUESTRO - 10 Aniversario

Bases del sorteig d'un CD LO NUESTRO - 10 Aniversario

La promoció "Sorteig d'un CD LO NUESTRO - 10 Aniversario ", és una acció promocional de Musicafestera.com. La promoció està dirigida a totes les persones majors d'edat i es portarà a terme des de les 12:00 h. del dilluns 30 de novembre de 2015 fins les 14:00 h. del dimecres 2 de desembre de 2015.

BASES DEL SORTEIG:

1. Hi haurà un premi que constarà d'una unitat del CD de música festera LO NUESTRO 2007, 10 Aniversario, de la Sociedad Instructiva Musical "Sones de Sax".

2. Només es permetrà una participació per persona. Podrà participar tota aquella persona major d'edat que faça click en "Me gusta" i comente la foto del sorteig publicada al Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians (https://www.facebook.com/musicafestera). Musicafestera.com es reserva el dret a donar de baixa i expulsar automàticament a qualsevol participant del que estime que realitza un mal ús o abusa de la promoció, amb la corresponent cancel·lació de la seua participació. S'entén com mal ús l'incompliment de qualsevol condició de participació inclosa en aquestes bases.

3. Es podrà participar al sorteig durant el període hàbil de la promoció (30-11-2015 12:00:00 / 02-12-2015 14:00:00 hora espanyola). Els clicks i comentaris fora d'aquest període no resultaran vàlids.

4. La persona guanyadora del concurs serà anunciada al mur de la pàgina de Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians i/o a la web http://www.musicafestera.com. La persona que resulte guanyadora haurà de posar-se en contacte amb els administradors de la pàgina de Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians via missatge privat, indicant dades personals i una direcció postal vàlida. El premi es farà arribar per correu ordinari. Sols es faran enviaments dins del territori de la península ibèrica (queden excloses illes, Ceuta i Melilla i enviaments internacionals).

5. La promoció no està administrada per Facebook, ni afavorida o asociada a ell de ninguna manera. El fet de participar al concurs eximix de qualsevol responsabilitat a la plataforma social Facebook.