Inici / Bases del sorteig de 2 CD «AMADARÀS, música festera d'Enrique Alborch»

Bases del sorteig de 2 CD «AMADARÀS, música festera d'Enrique Alborch»

La promoció "Sorteig de 2 CD AMADARÀS, música festera d'Enrique Alborch", és una acció promocional de Musicafestera.com. La promoció està dirigida a totes les persones majors d'edat i es portarà a terme des de les 12:00 del dimecres 20 de gener de 2016 fins les 14:00 del divendres 22 de gener de 2016.

BASES DEL SORTEIG:

1. Hi haurà dos premis que constaran cadascun d'una unitat del CD de música festera «AMADARÀS», cortesia del compositor Enrique Alborch Tarrasó.

2. Només es permetrà una participació per persona. Podrà participar tota aquella persona major d'edat que faça click en "Me gusta" i comente la foto del sorteig publicada al Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians (https://www.facebook.com/musicafestera). Musicafestera.com es reserva el dret a donar de baixa i expulsar automàticament a qualsevol participant del que estime que realitza un mal ús o abusa de la promoció, amb la corresponent cancel·lació de la seua participació. S'entén com mal ús l'incompliment de qualsevol condició de participació inclosa en aquestes bases.

3. Es podrà participar al sorteig durant el període hàbil de la promoció (20-01-2016 12:00:00 / 22-01-2016 14:00:00 hora espanyola). Els clicks i comentaris fora d'aquest període no resultaran vàlids.

4. Les persones guanyadores del concurs seran anunciades al mur de la pàgina de Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians i/o a la web http://www.musicafestera.com. Les persones que resulten guanyadores hauran de posar-se en contacte amb els administradors de la pàgina de Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians via missatge privat, indicant dades personals i una direcció postal vàlida. El premi es farà arribar per correu ordinari. Sols es faran enviaments dins del territori de la península ibèrica (queden excloses illes, Ceuta i Melilla i enviaments internacionals).

5. La promoció no està administrada per Facebook, ni afavorida o asociada a ell de ninguna manera. El fet de participar al concurs eximix de qualsevol responsabilitat a la plataforma social Facebook.