Inici / Obres / Pasdoble / Eusem

Eusem

Any: 
2015
Gènere: 
Pasdoble
Detalls: 

Dedicat a Eusebio Sempere, pintor i escultor de la localitat d'Onil. Obra finalista al 2n Concurs de Composició de Pasdobles "Fernando Tormo Ibáñez". El títol de l'obra és l'acrònim del nom del dedicatari.

"Eusem" és un pasdoble clàssic dianer, amb cert caràcter marcial al més pur estil del compositor albaidí Fernando Tormo Ibáñez, tal com indicaven les bases del concurs de composició de pasdobles organitzat per la Unió Musical d'Albaida l'Aranya. A més, està escrit a partir d'un dels motius del pasdoble "Antañona" del mestre Fernando Tormo. Va ser presentat baix el pseudònim "FerTorI".

Avís Legal

Els vídeos que apareixen en aquesta secció estan inscrustats a través del sistema d'inserció de Youtube o Vimeo. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha resolt que la inserció de vídeos de tercers en pàgines web no suposa una infracció de copyright (ací la resolució); no obstant, si teniu coneiximent d'infracció de drets d'autor per part d'algun dels vídeos incrustats, per favor, feu-nos-ho saber per a retirar el codi inmediatament i prendre les mesures oportunes.