Inici / Notícies sobre música festera / Victor Vallés i Antonio Cuenca s'emporten el 1r Premi al Concurs de Música Festera de Benidorm

Victor Vallés i Antonio Cuenca s'emporten el 1r Premi al Concurs de Música Festera de Benidorm

El jurat tècnic del XVIII Concurs de Composició de Música Festera de Benidorm, convocat en la modalitat de pasdoble dianer, va decidir el passat dissabte 28 de setembre atorgar el 1r Premi 'ex aequo' als pasdobles que concurriren amb els lemes "The bridge" del compositor Victor Vallés Fornet i "Jovial" de l'autor Antonio Cuenca Castelló.

Finalment van ser tres obres finalistes, i no quatre, les que la Unió Musical de Benidorm va interpretar, donat que una d'elles va ser descalificada al ser estrenada amb anterioritat al 1r Concurs de Pasdobles 'Fernando Tormo Ibáñez' d'Albaida.

L'edició d'enguany ha estat dedicada al desaparegut compositor Pedro Joaquín Francés Sanjuán, guanyador de la primera edició del concurs al 1995 amb la marxa cristiana CID.

'The bridge', dedicat a Cloe Pont Prada

El pasdoble "The bridge" de Víctor Vallés, natural d'Ondara i premiat recentment al concurs de composició de Muro, portarà com a títol definitu 'Cloe Pont Prada', filla de l'actual director del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol i músic de la Banda Municipal de València David Pont Ripoll.