Inici / Notícies sobre música festera / Tot preparat per al 28 Certamen de Música Festera d'Elda

Tot preparat per al 28 Certamen de Música Festera d'Elda

S'acosta una nova edició del Certamen de Música de Moros i Cristians d'Elda, i ja van 28, un èxit en els temps que corren.

El pròxim dissabte 4 de maig, tot aquell que s'arrime al Teatre Castelar podrà disfrutar d'un dels events més destacats de l'any en l'àmbit de la música festera. Les bandes participants en aquesta edició són la Societat Ateneu Musical de Cocentaina, que interpretarà la marxa mora de lliure elecció "El Colze" de Ramón Garcia i Soler, l'Ateneu Musical de Rafelguaraf que tocarà "Almunastir", també de Garcia i Soler, i la Unió Musical "Ciudad de Asís" d'Alacant, que en aquesta ocasió ha elegit la marxa mora "Alfaquíes" de Joan Enric Canet Todolí. Recordem que l'obra obligada serà la marxa cristiana "Cristiano de Plata", de Miguel Ángel Mas Mataix.

Les tres bandes realitzaran en primer lloc un pasacarrer que les portarà des de l'Ajuntament d'Elda fins al Teatre Castelar, emplaçament on es realitzaran les audicions del certamen. Una vegada finalitzades les seues interpretacions, la AMCE Santa Cecília d'Elda actuarà mentre el jurat decidix la banda guanyadora, la qual s'emportarà un primer premi de 5000 euros.