Inici / Notícies sobre música festera / Taula redona: el binomi música i festa

Taula redona: el binomi música i festa

El pròxim diumenge 1 de desembre a les 11:00 h. en la seu de la Unió Musical d'Albaida tindrà lloc la taula redona "El binomi música i festa", on es tractarà la relació entre les bandes de música i la festa de Moros i Cristians.

L'acte s'emmarca dins de les activitats promogudes entre la FSMCV i la UNDEF, arran del conveni signat en 2011 amb la finalitat de potenciar la festa de Moros i Cristians i dignificar la seua música, intèrprets i compositors, i estarà moderat per Ernest Llorens, portaveu de la Junta Directiva de la Federació de Bandes.

Les entitats festeres estaran representades per Vicente Vicedo, president de la Junta Local Festera de Bocairent; Pedro Miguel Planelles, president de la Junta Local Festera de Mutxamel i Daniel Catalá, directiu de la Junta Local Festera de Torrent. Per part de les entitats musicals participaran Josep Vicent Bodí, secretari de la Unió Musical d'Albaida; Juan Cháfer, president comarcal de la Vall d'Albaida de la FSMCV i Aránzazu Pascual, de la Unió Musical d'Alcoi.

És de suposar que un dels punts que es debatran serà la proposta que la Unió Musical d'Albaida va realitzar en la passada assemblea de la FSMCV.