Inici / Notícies sobre música festera / Seleccionats els pasdobles finalistes al 3r Concurs de Composició Fernando Tormo Ibáñez

Seleccionats els pasdobles finalistes al 3r Concurs de Composició Fernando Tormo Ibáñez

El 3r Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez ja té finalistes. El jurat format per Ramon Garcia i Soler, José Javier Sanz Vila, Rafael Garcia Vidal i Adrià Ronda Sampayo, ha seleccionat quatre peces d'un total de 19 obres presentades, totes elles d'un gran nivell. Els pseudònims dels pasdobles elegits són: "Aurora", "J.F.", "La Diana d'Albaida" i "Cosan".

L'obra guanyadora es coneixerà el proper dia 30 de setembre a les 12:00 hores al Cinema Odèon d’Albaida, on la Unió Musical d’Albaida "l’Aranya" interpretarà els quatre pasdobles finalistes. El guanyador del primer premi s'emportarà un total de 1500 euros i el públic assistent també podrà votar per atorgar un accèssit valorat en 500 euros.

Cal recordar que el pasdoble guanyador del primer premi serà interpretat per l’Aranya el 7 d’octubre, dia de la patrona d’Albaida, en la baixada de la bandera que es realitza la vesprada abans de la solemne processó a la Mare de Déu del Remei.