Inici / Notícies sobre música festera / Seleccionades les bandes que participaran al 36é Certamen de Música Festera d'Elda

Seleccionades les bandes que participaran al 36é Certamen de Música Festera d'Elda

Dissabte passat es va celebrar el sorteig de les bandes que participaran al 36é Certamen de Música Festera d'Elda, el qual tindrà lloc el 6 de maig al Teatre Castelar. La sort va dictaminar que la Societat Artístic Musical la Unió de Quart de Poblet, la Societat Artística Musical d'Ontinyent i l'Associació Musical Canalense de Canals siguen les tres bandes que competiran en la present edició, mentre que l'Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla i la Societat Unió Musical Virgen de Gracia de Chella seran les suplents.

La peça obligada d'aquest any serà la marxa mora "Centinela Moro" de Ferrán Campos Valdés, músic de Biar i professor del Conservatori d'Alacant.

El certamen s'iniciarà a les 18:00 amb la desfilada, pel seu itinerari habitual, de les bandes participants, mentre que a les 20:00 tindran lloc les audicions. La quantia dels premis serà la següent: 5000 euros per al primer, 3000 euros per al segon i 2000 euros per al tercer. L'AMCE Santa Cecília d'Elda actuarà fora de concurs, mentre el jurat es trobe deliberant.