Inici / Notícies sobre música festera / Seleccionades les bandes que participaran al 1r Certamen de Música Festera de Cocentaina

Seleccionades les bandes que participaran al 1r Certamen de Música Festera de Cocentaina

El Cercle Musical Primitiva d'Albaida "El Gamell", la Unió Musical de Bocairent i l'Associació Musical l'Avanç del Campello seran les bandes que competiran al 1r Certamen d'Interpretació de Musica Festera de Cocentaina. Les tres han sigut escollides d'un total de nou agrupacions que s'havien presentat.

L'esdeveniment musical tindrà lloc el dia 1 de maig de 2019 a partir de les 19:00 al Centre Cultural El Teular,  precedit d'un pasacarrer que conclourà al mateix espai. Les tres bandes interpretaran un pasdoble de presentació no puntuable i d'autor contestà, una marxa mora de lliure elecció i la marxa cristiana obligada "Millenium", composta per a l'ocasió per Josep Robert Sellés i Camps i  basada en l'Himne del IV Centenari del patronatge de Sant Hipòlit Màrtir.

El certamen ha comptat amb el disseny gràfic de Toni Domínguez, encarregat d'elaborar el cartell, mentre que l’escultor Moisés Gil ha dissenyat el trofeu.