Inici / Notícies sobre música festera / Primer concert de 'Exaltación a la Música Festera' en Almansa

Primer concert de 'Exaltación a la Música Festera' en Almansa

Cartell obra de Mª Ángeles Ruano Delicado

El pròxim 27 d'abril a les 18:00 h. en el Teatro Regio d'Almansa, l'Agrupació de Comparsas de Moros i Cristians d'Almansa presenta el primer concert de "Exaltación a la Música Festera", a fi d'acostar obres ja fetes no conegudes, noves composicions i els diferents subgèneres de la música festera.

Esta primera edició l'han volgut enfocar com un viatge en el temps i constarà de quatre etapes, començant per mostrar pràcticament des dels inicis de la música festera, amb composicions de principis del segle XX de Julio Laporta Hellín, fent un xicotet homenatge al mestre José Mª Ferrero Pastor a mitats del mateix segle. Es continuarà mostrant un clar exemple de subgènere a finals d'este mateix segle, de la mà de Rafael Mullor Grau, arribant als nostres dies amb compositors d'actualitat.

Segons han indicat, és un esdeveniment molt important per a l'Agrupació de Comparses, ja que creuen que no sols és bo dur-ho a terme, sinó que també és necessari, ja que encara que la festa de Moros i Cristians tinga un contingut festiu, la part cultural és imprescindible.

Donen les gràcies a l'Ajuntament d'Almansa pel seu suport i col·laboració, així com a la Banda Sociedad Unión Musical d'Almansa, ja que serà l'intèrpret d'este nou projecte.

Les entrades es posaran a la venda a partir del dimecres 17 d'abril en les taquilles del Teatro Regio i els preus seran 6 euros butaca fins a primera fila d'amfiteatre, 5 euros amfiteatre, i 4 general.

El cartell anunciador és obra de María Ángeles Ruano Delicado.

Font: DeAlmansa.es