Inici / Notícies sobre música festera / Presentat el 37é Certamen de Música de Moros i Cristians d'Elda

Presentat el 37é Certamen de Música de Moros i Cristians d'Elda

La Junta Central de Comparses de Moros i Cristians d'Elda, en col·laboració amb l'Excm. Ajuntament d'Elda, convoca el "XXXVII Certamen de Música de Moros y Cristianos de Elda 2024"

En aquesta edició, la peça a interpretar de manera obligatòria serà un pasdoble, el títol del qual es donarà a conéixer més endavant, i com a obra lliure es podrà triar una marxa mora o una marxa cristiana. Els premis seran de 5000 euros per a la banda guanyadora, 3000 euros per a la que quede en segon lloc i 2000 euros per a la tercera.

Les inscripcions per a les bandes de música que vulguen participar estaran obertes fins al 12 de febrer de 2024. Les agrupacions participants es triaran mitjançant un sorteig que es realitzarà el 17 de febrer, sent l'ordre de participació el mateix que determine aquesta cita. El certamen tindrà lloc el 25 de maig de 2024 a les 19:00 al Teatre Castelar d'Elda, prèvia desfilada a les 18:00.

La banda de l'AMCE Santa Cecilia d'Elda s'encarregarà d'amenitzar al públic durant la deliberació del jurat que, com sempre, es realitzarà a la finalització de les actuacions.