Inici / Notícies sobre música festera / Presentació del doble CD 'Llegenda' de Francisco Valor

Presentació del doble CD 'Llegenda' de Francisco Valor

Francisco Valor Llorens presentarà el proper diumenge 26 d'octubre el nou treball monogràfic "Llegenda". Format per 30 obres de música festera compostes pel compositor contestà, el doble CD porta el títol de la marxa cristiana amb la que ha sigut nominat enguany als prestigiosos Hollywood Music in Media Awards.

A la gravació han participat la Unió Musical Contestana i la Banda instructiva Musical d’Alfarrasí, ambdós bandes lligades a Valor, donat que és membre de la primera i actual director de la segona. També han col·laborat el Cor de Veus Blanques d’Alcoi, l'Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner i els dolçainers Xavier Richart, Hipòlit Agulló, Rafa Gisbert "Cato" i José Pons. La gravació ha sigut realitzada per Audioart.

L'acte servirà a més per a presentar la pel·lícula documental "Una llegenda daurada", en clara al·legoria als dos monogràfics de l'autor: "Creu Daurà",  guanyadora del premi Euterpe 2007 a la millor gravació i  "Llegenda", que serà presentada a les 19:00 h. al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.

 

Trailer Una llegenda daurada from Alba García Alcántara on Vimeo.