Inici / Notícies sobre música festera / Presentació del CD 'Homenaje' dedicat a Paco Esteve

Presentació del CD 'Homenaje' dedicat a Paco Esteve

Després de quasi un any des de l'enregistrament, que es realitzà els dies 22 i 23 de març de 2014, el proper dissabte 28 de febrer de 2015  a les 18:30 h. vorà la llum el CD homenatge a Paco Esteve "Homenaje".

El Centre Cultural de la Vila de Muro serà el lloc on es presentarà aquest nou treball de la Unió Musical de Muro, en honor a la figura del mestre murer Paco Esteve Pastor, amb un concert baix la batuta del director titular Rafael Garcia Vidal. 

Les entrades, gratuïtes, ja es poden conseguir a l'Oficina de Turisme de Muro. A la finalització del concert es podrà adquirir el CD al preu de 10€.

Pasacarrer i placa commemorativa

La presentació del CD no serà la primera de les activitats que es realitzaran el dissabte 28, ja que a les 17:30 h. la banda murera realitzarà un pasacarrer des de la seua seu fins la casa on va néixer el mestre (Músic Rafael Esteve 13), per a destapar una placa que recorde aquesta efemèride al poble de Muro.

La Unió Musical de Muro espera amb molta il·lusió la presentació d’aquest CD, donat que faltava al mon de la música de Banda per a Moros i Cristians un monogràfic que recollira la música del mestre Esteve, un compositor que va marcar un abans i un després amb la seua forma de composar i de crear melodies per a la festa dels Moros i Cristians, fusionant diversos estils de música com el jazz, per confluir amb la música festera. Les seues obres són una referència per a totes i tots els compositors que han vingut i que vindran.