Inici / Notícies sobre música festera / Pascual Vilaplana dirigirà a la Banda Municipal de Villena en el Concert de Música Festera

Pascual Vilaplana dirigirà a la Banda Municipal de Villena en el Concert de Música Festera

Pascual Vilaplana amb la Banda Sinfónica Portuguesa (Oporto, 2009) - Font: www.pascualvilaplana.com

Demà dissabte 9 de març de 2013 tindrà lloc a les 19:00 h. en el Teatre Chapí de Villena, el Concert de Música de Moros i Cristians que cada any se celebra en esta ciutat amb motiu del "Ecuador Festero".

Des de fa 10 anys, en este concert s'homenatja a un compositor de música de Moros i Cristians interpretant en una part del mateix diverses obres seues. El primer compositor designat per a tal reconeixement en la primera edició del concert va ser José Rafael Pascual Vilaplana, i enguany, amb motiu del desé aniversari i per petició dels músics de la banda, repetirà l'autor murer dirigint les seues pròpies composicions a la Banda Municipal de Villena durant la segona part del concert.

A més, el concert servirà per a elegir l'obra guanyadora del I Concurs de Música Festera "Manuel Carrascosa" d'entre les peces finalistes "Pont", "Luz Mediterránea", "Mediterráneo" i "Paso-Paso". El pasdoble que resulte guanyador portarà el títol "Ecuador Festero en Villena".