Inici / Notícies sobre música festera / Onzena edició del Concert de Música Festera del Mig Any d'Ador

Onzena edició del Concert de Música Festera del Mig Any d'Ador

El proper divendres 6 de febrer, a les 20:00 h. i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc la onzena edició del Concert de Música Festera. Amb aquest concert s'enceten els actes de cel·lebració del 125é aniversari de la fundació de l'Agupació Musical Santa Cecília d'Ador. Per això la banda ha vollgut preparar un concert commemoratiu amb peces que, d'una manera o una altra, han marcat la història al sí de la seua societat.

De fet, el programa que s'interpretarà està compost per un seguit de pasdobles, marxes mores i cristianes de diferents estils. I per a aquesta ocasió la banda comptarà amb la col·laboració dels compositors convidats Carlos Pellicer, Juan Alborch i Angel Rodriguez.

Així, a la primera part s'interpretaran el pasdoble La Plana de Muro del compositor Paco Esteve Pastor, la marxa mora Ha-Ben-Sahines del mestre Carlos Pellicer Andrés, la marxa cristiana anomenada Marxa de la Coronació arranjada pel mestre Juan Alborch i original de Miklós Rozsa i el pasdoble del mestre i director de la banda Ramon Garcia i Soler, Athenaeus 1932.

A la segona part del concert, la banda interpretarà el pasdoble Omar del mestre i amic Angel Rodriguez, la marxa cristiana Catarsis del mestre Josep Vicent Egea Insa, la marxa mora Moment de Festa del mestre alcoià Amando Blanquer Ponsoda i l'Himne d'Ador del mestre d'Ador Vicent Valdés.

Amb aquest concert s'obrin els actes de cel·lebració del Mig Any Fester que està patrocinat per l'Ajuntament d'Ador i compta amb la col·laboració de la Junta de Moros i Cristians de la localitat.