Inici / Notícies sobre música festera / Obert el termini d'inscripció al 35 Certamen de Música de Moros i Cristians d'Elda

Obert el termini d'inscripció al 35 Certamen de Música de Moros i Cristians d'Elda

La organització del certamen d'Elda ha iniciat el termini d'inscripcions per a les societats musicals que vulguen participar en el 35é Certamen de Música de Moros i Cristians. Aquest romandrà obert fins al proper 12 de març de 2020, sent necessari inscriure's a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Elda (https://eamic.elda.es), mitjançant certificat digital.

En aquesta ocasió, l'obra obligada serà la marxa cristiana "GUILLEM, EL ALEMÁN" del músic de Manuel Azael Tormo Muñoz. Les bandes participants també hauran d'interpretar una obra de lliure elecció, a triar entre marxa mora o pasdoble.

Com a novetat, enguany s'ha ampliat la plantilla mínima de les bandes per a poder participar, sent el mínim de 60 músics i el màxim de 75 músics.

El sorteig previ al certamen tindrà lloc el 14 de març a les 12:00 a la Casa de Rosas, seu de la Junta Central de Comparsas d'Elda. Per a més informació, consultar al correu asesormusical@morosycristianoselda.es.