Inici / Notícies sobre música festera / Nou repertori musical per a les festes de Mutxamel

Nou repertori musical per a les festes de Mutxamel

Les festes de Moros i Cristians de Mutxamel estrenaran enguany tres noves composicions que s'afegiran al seu ampli repertori de música festera.

El dimecres 10 de setembre a l'entrada del bàndol moro, l'Associació Musical Virgen de Loreto de Santa Pola farà debutar la marxa mora Lemax - T'Um dels compositors Abel Marco Beltrán i Carlos Buades Buades. El mateix dia també podrem escoltar la marxa mora Zagrí de José Rafael Pascual Vilaplana, que serà interpretada per la Primitiva d'Albaida "El Gamell". Si bé aquesta peça es va estrenar a Cocentaina al passat concert de música festera de l'Ateneu, encara no ha sonat al carrer. Les 2 marxes estan dedicades a la Comparsa Zegríes de Mutxamel, que enguany complix 25 anys.

Per altra banda, la Unió Musical Santa Cecília de Canals estrenarà Abbrasits - Tres flors d'ametler, nova marxa mora del compositor Àngel Vidal Pérez. Composta per a commemorar el 25 aniversari de l'Esquadra Abbrasits, el títol fa referència a les tres flors d'ametler de què disposa l'ensenya de la localitat mutxamelera.

- Repertori musical Mutxamel 2014