Inici / Notícies sobre música festera / L'ontinyentí Vicente Gabriel Casanova guanya el 1r Concurs de Música Festera Casa València de Barcelona

L'ontinyentí Vicente Gabriel Casanova guanya el 1r Concurs de Música Festera Casa València de Barcelona

El passat diumenge 17 de novembre va tindre lloc la final de la primera edició del Concurs de Composició de Música Festera Casa València de Barcelona, amb el concert realitzat per la Banda "La Valenciana" - SMPVB al Teatre de Sarrià.

Després de la interpretació de les obres finalistes, el jurat format per Juan Carlos Sempere Bomboí, Francisco Juan Rodríguez i Vicent Pérez "Coleto" -director de "La Valenciana"-, va decidir que l'obra guanyadora fóra "Al-Jullisba" del compositor d'Ontinyent Vicente Gabriel Casanova Martínez, qui va aconseguir un premi dotat amb 1500€.

D'altra banda, també s'atorgaren dos accèssits a la resta d'obres finalistes: un per a "Al-qal'a", marxa mora de l'autor de Benicolet Juan Pellicer Prats, i l'altre per a "Atlantis", també de l'ontinyentí Vicente Gabriel Casanova.

El premi per a la millor compositora, que pretenia impulsar la presència de compositores en un àmbit majoritàriament masculí, va quedar desert al no presentar-se cap obra en aquesta categoria.