Inici / Notícies sobre música festera / L'ontinyentí Carlos Ferrero Alcázar guanya el 1r Concurs de Composició «Joan Antoni Martínez»

L'ontinyentí Carlos Ferrero Alcázar guanya el 1r Concurs de Composició «Joan Antoni Martínez»

Dissabte passat va tindre lloc l'audició de les obres finalistes del 1r Concurs de Composició per a Colla de Dolçaines i Percussió "Joan Antoni Martínez i Martínez", organitzat pel grup de xirimiters i tabaleters L'Aljub de Bocairent i dedicat a a qui va ser el primer director de la colla.

Després de la interpretació de les peces finalistes per part de l'Aljub, es va anunciar que la composició guanyadora era la presentada baix el lema "Pas Redouble", del compositor d'Ontinyent Carlos Ferrero Alcázar. L'obra portarà com a títol definitiu "L'Aljub de Bocairent".

D'altra banda, el segon premi va ser per a l'obra presentada baix el lema "La vespra", amb títol definitu  "Vespra de festes", del compositor Germán Estévez Abad -també d'Ontinyent-, qui a més va rebre la menció d'honor atorgada pels membres de l'Aljub.

Com a colofó, també es va estrenar l'obra "Bocairent Suit", composta per Vicent Gabriel Casanova, Damián Molina, Enrique Alborch, Miguel Ángel Sarrió i Jaume Blai Santonja, posant punt i final a la celebració del vint-i-cinc aniversari de la creació de l'Aljub.

Quadre complet de premis:

 • 1er Premi:
  Títol - L'Aljub de Bocairent
  Lema: Pas-Redouble
  Autor: Carlos Ferrero i Alcázar
  Premi: 1.000 € (Ajuntament de Bocairent)
 • 2on Premi:
  Títol: Vespra de Festes
  Lema: La Vespra
  Autor: German Estevez Abad
  Premi: 500 € (Ajuntament de Bocairent)
 • Menció d'Honor:
  Títol: Vespra de Festes
  Lema: La Vespra
  Autor: German Estevez Abad
  Premi: Menció d'Honor (l'Aljub de Bocairent)
 • Finalista:
  Títol - Joanet de Bocairent
  Lema: Joanet
  Autor: Josep Alemany i Ortolà
 • Finalista:
  Títol - Joan Martínez
  Lema: Xalemia
  Autor: Carlos Ferrero i Alcázar