Inici / Notícies sobre música festera / L'Associació de Sant Jordi ajorna la resolució del LIV Concurs de Composició de Música Festera d'Alcoi

L'Associació de Sant Jordi ajorna la resolució del LIV Concurs de Composició de Música Festera d'Alcoi

La resolució del LIV Concurs de Composició de Música Festera d'Alcoi, convocat de nou fa uns mesos en la modalitat de pasdoble dianer, i que havia de fer-se pública el passat dissabte 16 d'octubre, ha sigut ajornada, segons ha informat l'Associació de Sant Jordi.
 
En primer lloc, el comissari del concurs ha traslladat a la Junta Directiva que les obres presentades en la convocatòria de 2019 necessiten ser ratificades. S'ha de tindre en compte que, donat el temps transcorregut, pot ser que algunes d'aqueixes obres s'hagen interpretat o presentat a altres concursos, la qual cosa podria provocar que es premiara alguna obra que incomplira les bases. Per a poder salvar aquest inconvenient, es sol·licita que aquells autors que van presentar obres a la convocatòria de 2019, remeten un sobre tancat amb el lema de la peça en el qual incloguen el títol definitiu de l'obra juntament amb la identitat, direcció, número de telèfon i breu currículum del compositor, manifestant i subscrivint l'originalitat de la seua composició. La data marcada per a la presentació d'aquests sobres és el 30 d'octubre a les 14:00 h. Podran remetre's els sobres al secretari de l'Associació de Sant Jordi, al C/Sant Miquel 62 d'Alcoi, o entregar-los en mà en la secretaria de l'Associació de Sant Jordi, així com en la recepció del Museu Alcoià de la Festa. Les obres que no complisquen aquest requisit, seran excloses del concurs.
 
Tanmateix, s'ha tingut en consideració que la gran quantitat d'obres presentades impedeix que el jurat puga estudiar i valorar les mateixes amb la dedicació que el concurs mereix.
 
La nova data per a la deliberació del jurat queda fixada per al pròxim 12 de novembre a les 20:00 h., el resultat de la qual es donarà a conéixer durant els dies posteriors.