Inici / Notícies sobre música festera / L'Ajuntament d'Albatera convoca el Concurs Internacional de pasdobles «Manuel Berná García»

L'Ajuntament d'Albatera convoca el Concurs Internacional de pasdobles «Manuel Berná García»

L'Ajuntament d'Albatera ha convocat el Concurs Internacional de pasdobles Manuel Berná García. Els compositors podran enviar les seues obres, dins de la modalitat de pasdoble de concert, fins al 30 de juliol de 2020.

Les bases i la informació es podran consultar al tauler d'anuncis de l'Excm. Ajuntament d'Albatera, i en la seua seu electrònica https://albatera.sedelectronica.es/. La partitura per triplicat i el material instrumental s'enviaran en paper i en un CD, dins d'un sobre sense remitent que contindrà, a més, un altre sobre tancat identificat amb un lema, que incloga les dades de compositor. La direcció d'enviament serà: Ajuntament d'Albatera, Regidoria de Cultura. Casa de la Cultura Miguel Hernández, Carrer Sant Antoni, 26. 03340 Albatera (Alacant).

Es lliurarà un primer premi de 1500 €, un segon premi de 500 €, un tercer premi de 300 €, així com dos diplomes acreditatius com a finalistes.

Adjunts: