Inici / Notícies sobre música festera / L'Agrupació Musical Serpis enceta una nova edició dels Concerts d'Exaltació a la Música Festera

L'Agrupació Musical Serpis enceta una nova edició dels Concerts d'Exaltació a la Música Festera

Com cada any, la localitat d'Alcoi ha presentat el calendari de concerts d'Exaltació a la Música Festera que tindran lloc durant el mes de març.

Diumenge 8 començarà el cicle amb l'Agrupació Musical Serpis, qui baix la direcció d'Andrés Guerrero i amb la col·laboració de la Colla de Dolçainers i Percussió Rebuig d'Alcoi, oferirà el seu concert al Teatre Salesians a les 11:45 h.

La banda interpretarà un ampli programa que obrirà amb el pasdoble "Eduardo Borrás" de Francisco Esteve Pastor, amb el qual vol homenatjar al compositor en el centenari del seu naixement. Destacar també l’estrena del pasdoble "A l'Agrupació Musical Serpis" de l'ontinyentí Luis Belda, així com la interpretació per primera vegada del pasdoble "Vicente Oviedo" d'Andrés Santonja. També es podrà escoltar la marxa cristiana "La victòria" d'Enrique Alborch o la marxa mora "Any d'Alferes" d'Amando Blanquer, entre altres.

Les entrades per al concert es podran adquirir dimarts i divendres de 19:30 h. a 20:30 h. a la seu de l'agrupació, així com el mateix dia del concert, una hora abans, a la taquilla del Teatre Salesians.