Inici / Notícies sobre música festera / L'Agrupació Musical d'Ontinyent homenatjarà a Francisco Valor al concert del Mig Any Fester

L'Agrupació Musical d'Ontinyent homenatjarà a Francisco Valor al concert del Mig Any Fester

Francisco Valor dirigint un concert

L'Agrupació Musical d'Ontinyent ha elegit al compositor Francisco Valor Llorens com a director convidat per al Concert del Mig Any Fester 2013, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de febrer a les 11:30 en el Teatre Echegaray.

Valor, nascut a Cocentaina, dirigirà la segona part del concert en la que s'interpretaran exclusivament peces seues: les marxes mores "BEN AL-SAHAGUI" i "BEN-DITOS", les marxes cristianes "BUCANERA" i "LLEGENDA" i el pasdoble "BORTS 1939".

El concert és completarà amb música festera relacionada, d'una manera o altra, amb la localitat d'Ontinyent. Així és podran escoltar les marxes cristianes "SIBILIA DE FORTIÀ" i "ARRELS", la primera d’Enrique Alborch, director de l’Agrupació, i la segona de Ferran Sanchis, membre de la mateixa.

També escoltarem les marxes mores "MESTRE FERRERO" de Juan Sanjuan i l’estrena absoluta en aquest concert: "SER ABEN", de Rafael Mullor Grau. La primera part es tancarà amb l’esbós simfònic del mestre José Rafael Pascual Vilaplana "MÚSICA PER L'ENYOR".

Com a novetat, aquest any la primera part del concert serà dirigida per cada compositor, es per això que comptarem amb la presència de Ferran Sanchis, Juan Sanjuan, Rafael Mullor i José Rafael Pascual Vilaplana, a més del director titular de l’Agrupació, Enrique Alborch Tarrasó.

Des de l'Agrupació Musical Ontinyent destaquen: "aquest és un concert que fem tots els anys, gràcies a la Societat de Festers, per això intentem innovar i estem molt satisfets de poder comptar amb Francisco Valor i tots els altres compositors, sols esperem que agrade al públic ".