Inici / Notícies sobre música festera / La Vila Joiosa va assistir a l'estrena de 'Tres Pirates', la nova marxa cristiana de Francisco Valor

La Vila Joiosa va assistir a l'estrena de 'Tres Pirates', la nova marxa cristiana de Francisco Valor

El passat diumenge 21 de juliol la banda simfònica de l'Ateneu Musical de La Vila Joiosa va estrenar la nova marxa cristiana "TRES PIRATES" del compositor contestà Francisco Valor Llorens, dins del concert de música festera celebrat amb motiu de les Festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa.

La peça és un regal de Manolo Villalón, Capità 2013 de la companyia Pirates, als seus fills Manel, Marta i Anna. El propi Manolo va fer obsequi de la partitura als seus fills davant un Auditori de La Barbera abarrotat per més de 1000 persones, les quals van acollir les notes de la nova composició pirata amb gran entusiasme.

L'agrupació vilera dirigida per Juan Carlos Máñez Clemente va interpretar a més els pasdobles "A La Vila - Ciutat de la joia" de Francisco Lacalle i "Juanito el Jarri" d'Ignacio Sánchez Navarro, les marxes mores "Tarde de Abril" d'Amando Blanquer, "Un moro mudéjar" de Rafael Mullor i "Roperia Ximo" de Francisco Valor, així com les marxes cristianes "Ducat d'Atenes" de Pedro Salinas, "Templaris d'Albaida" de Vicent Pérez, "Mai-Sabel" de Francisco Valor i "El barranc del Sinc" de Rafael Mullor, aquesta última fora de programa. La banda també va estrenar un pasdoble del tubista Juan López Romera, dedicat a un dels seus professors i músic de l'Ateneu.

La nova peça de Fco. Valor es tornarà a escoltar el pròxim dijous al desfile cristà de les festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa, unes festes que començaran els seus dies grans dimecres 24 de juliol. Mentresant, ací teniu un video de l'estrena de "Tres Pirates" (gravació dels Moros Mercaders de La Vila):