Inici / Notícies sobre música festera / La Unió Artística Musical d'Ontinyent oferirà el primer «Memorial Mestre Ferrero»

La Unió Artística Musical d'Ontinyent oferirà el primer «Memorial Mestre Ferrero»

El proper divendres 31 de juliol la Banda Simfònica de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent oferirà el 1r Memorial Mestre Ferrero, amb un concert monogràfic sobre el compositor ontinyentí.

Aquesta iniciativa naix en el si de la comissió tècnica de l'entitat, encapçalada pel propi director de la banda Ramon Garcia i Soler, amb la idea de retre un homenatge musical a la figura de José María Ferrero Pastor, just quan es complixen 33 anys del malaurat accident que va acabar amb la seua vida.

El programa constarà de diverses obres emblemàtiques del mestre, com ara els pasdobles "El Nostre", "Cadelavir 70" i "Reina de Fiestas 1960", així com les marxes "Bonus Christianus" i "Mozárabes 1960". El concert finalitzarà, com no podia ser d'altra manera, amb els compassos de l'emblemàtica marxa mora "Chimo".

L'esdeveniment, que es troba emmarcat dins de la campanya "Excel·lent" de la Diputació de València, tindrà lloc a la Plaça de Sant Domingo a partir de les 20:30 i comptarà amb totes les mesures de seguretat corresponents -ús obligatori de mascareta, separació reglamentària entre cadires, dispensació de gel desinfectant, etc.-.