Inici / Notícies sobre música festera / La UNDEF convoca un nou Certamen d'Interpretació de Música de Moros i Cristians

La UNDEF convoca un nou Certamen d'Interpretació de Música de Moros i Cristians

La UNDEF ha convocat una nova edició del seu "Certamen Nacional de Interpretación de Música para Moros y Cristianos". Podran participar un màxim de 3 bandes de música nacionals federades, amb un nombre de músics que haurà d'estar entre un mínim de 50 i un màxim de 100 per cada agrupació. Les bandes podran incloure a les seues plantilles els intèrprets aliens que desitgen.

Per determinar quines de les bandes inscrites seran les participants, dijous 9 de maig de 2024 es procedirà a la celebració d'un sorteig entre les societats musicals inscrites, a la sede de la UNDEF situada en C/Pare Balaguer, 10, Cocentaina (Alacant). Serà obligatòria la presència dels representants legals de les bandes aspirants, pel que seran excloses aquelles societats musicals sense representació en aquest acte. Després del sorteig es facilitarà l'obra obligada, la marxa mora "ALMINAR" de Ferran Campos Valdés, obra guanyadora del concurs de composició organitzat per la UNDEF al 2023.
 
Es concediran els següents premis:
  • 1r Premi - 4000 euros
  • 2n Premi - 2000 euros
  • 3r Premi - 1500 euros
La data de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 d'abril de 2024. El certamen tindrà lloc el 5 d'octubre de 2024 al Palau Altea.