Inici / Notícies sobre música festera / La UNDEF convoca el "Certamen Nacional de Interpretación de Música de Moros y Cristianos" 2022

La UNDEF convoca el "Certamen Nacional de Interpretación de Música de Moros y Cristianos" 2022

La UNDEF ha obert el termini d'admissió d'inscripcions provisionals al "Certamen Nacional de Interpretación de Música para Moros y Cristianos" 2022. Podran participar un màxim de 3 bandes de música nacionals federades, amb un nombre de músics que haurà d'estar entre un mínim de 50 i un màxim de 80 per cada agrupació. Les bandes podran incloure a les seues plantilles els intèrprets aliens que desitgen.

Per determinar quines de les bandes inscrites seran les participants, dijous 5 de maig de 2022 es procedirà a la celebració d'un sorteig entre les societats musicals inscrites. Serà obligatòria la presència dels representants legals de les bandes aspirants, pel que seran excloses aquelles societats musicals sense representació en aquest acte. Després del sorteig es facilitarà l'obra obligada, la marxa cristiana "Claymore" de Juan Bautista Francés Parra, obra guanyadora del concurs de composició organitzat per la UNDEF al 2019.
 
La data de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 d'abril de 2022. El certamen tindrà lloc el 15 d'octubre de 2022 al Teatre Wagner de la localitat alacantina d'Aspe.