Inici / Notícies sobre música festera / «A la terra» de Vicent Bernabeu, pasdoble guanyador del 16é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà de l'Olleria

«A la terra» de Vicent Bernabeu, pasdoble guanyador del 16é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà de l'Olleria

El compositor Vicent Bernabeu Iniesta es va alçar el passat dissabte 29 de febrer amb el primer premi del 16é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" de l’Olleria, celebrat en la modalitat de pasdoble, amb l'obra que concurria baix el lema "Ad Terram" i que portarà per títol "A la terra".  L'autor albaidí va aconseguir un guardó dotat econòmicament amb 2000 euros.

Tanmateix, el jurat format per Claudia Montero, Rafa Garcia i Vicent Pérez Esteban, també va atorgar un segon premi a l'autor David Postiguillo Moscardó, gràcies al seu pasdoble "En Clarejar", i un quart premi a "Pecli" del compositor Azael Tormo Muñoz. L'accèssit del públic va ser per a "Embrujo", del compositor Fco. Manuel Castillo Gutiérrez.

Les obres finalistes van ser interpretades per la banda de la Societat Escola Musical Santa Cecília de l'Olleria, diriga per Ramon Garcia i Soler.