Inici / Notícies sobre música festera / La Societat Recreativa Musical d'Altea la Vella convoca el XII Certamen de Música Festera

La Societat Recreativa Musical d'Altea la Vella convoca el XII Certamen de Música Festera

La Societat Recreativa Musical d'Altea la Vella convoca el XII Certamen de Música Festera d'Altea la Vella, en honor a Antonio Orozco Orozco, que tindrà lloc el dissabte 18 de febrer de 2017 a les 18 hores al Centre Cultural d'Altea la Vella.

Podran participar un màxim de 3 bandes musicals pertanyents a la Comunitat Valenciana que estiguen federades en la FSMCV. Les obres a interpretar seran: pasdoble, pasdoble de presentació, una obra obligada (marxa mora) i una obra lliure (marxa cristiana). Es concediran tres premis: un primer premi dotat amb 2000 €, un segon premi dotat amb 1500 € i un tercer premi dotat amb 1000 €.

Les sol·licituds per a participar podran presentar-se fins el dilluns 14 de novembre. El dia 19 de novembre a les 13:00, es procedirà al sorteig per a dónar a conèixer les bandes participants i l'ordre d'actuació, a més de seleccionar les agrupacions que romandran en reserva, per si alguna de les escollides no pogués estar presenet el dia del certamen.