Inici / Notícies sobre música festera / La SAM d'Alginet convoca el 2n Concurs de Composició "Pascual Pérez Choví" de Pasdobles

La SAM d'Alginet convoca el 2n Concurs de Composició "Pascual Pérez Choví" de Pasdobles

La Societat Artística Musical d’Alginet ha publicat les bases del II Concurs de Composició Pascual Pérez Choví, convocat en la modalitat de pasdoble. L’entitat reprén aquesta iniciativa, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alginet, després de la crisi sanitària del Covid-19 i després d’una primera edició que es va dur a terme en 2019, any en què celebrava el seu 125 aniversari.

Les bases per les que es regirà el concurs exposen que cada participant podrà presentar les obres que desitge, sempre que siguen originals, inèdites i no hagen sigut interpretades públicament amb anterioritat a la decisió del jurat, que valorarà, especialment, l’originalitat de les composicions, així com la seua idoneïtat per a poder ser interpretades en cercaviles. 

L’admissió d’originals finalitzarà a les 14:00 h. del 30 de juny. Les obres aniran identificades amb un lema, en cap cas podran estar signades perquè comportaria la seua exclusió. Finalitzat el termini, un jurat tècnic format per tres persones de reconegut prestigi musical, seleccionarà un màxim de cinc composicions que seran interpretades en un concert per la Banda Simfònica de la Societat Artística Musical d’Alginet, el qual tindrà lloc al mes d’octubre del 2022. El dia en què se celebre aquest acte, encara per determinar per l’entitat, es farà pública la decisió del jurat i el lliurament dels premis. 

La SAM d’Alginet dotarà amb 1500, 1000 i 500 euros als tres primers pasdobles premiats pels membres del jurat i els autors de les composicions seleccionades que no obtinguen premi rebran un diploma que acredite la seua condició de finalista en el concurs.

Més informació a les bases adjuntes.