Inici / Notícies sobre música festera / La música festera, present a l'acte dels «Guinness» del 50 aniversari de la FSMCV

La música festera, present a l'acte dels «Guinness» del 50 aniversari de la FSMCV

Dins dels actes del 50 aniversari de la Federació de Societats Musical de la Comunitat Valenciana, el passat dissabte 26 de maig es va celebrar al camp de futbol de Mestalla, una jornada on es van aconseguir batre 10 Guinness Worls Records en l'àmbit musical.

Un dels rècords que es va aconseguir va ser el de major ensemble de trompes (superant l'anterior rècord en més de 500 músics), interpretant la fanfàrria "AD-ZAMUZ" de Saül Gómez Soler, peça escrita per al boato de la Capitania 2018 de la Filà Verds d'Alcoi. El propi autor va ser qui va dirigir al quantiós grup de músics arribats desde les províncies d'Alacant, Castelló i València.

Els altres rècords aconseguits van ser el de major desfilada de bandes de música de la història, major ensemble de saxos, de corn anglès, d’oboès, de trompetes, de trombons, de bombardins, de clarinets i de percussió corporal, assolits gràcies a la mobilització de més de 23000 músics i 427 societats musicals de tota la Comunitat Valenciana.