Inici / Notícies sobre música festera / La música festera colivenca prendrà Manhattan

La música festera colivenca prendrà Manhattan

El proper diumenge 13 d'octubre, el Centre Instructiu Musical d'Onil i el seu director Carlos Esteve Domenech es traslladaran a Nova York per participar a la desfilada en commemoració del Dia de la Hispanitat. La tradicional cavalcada transcorrerà per la famosa Cinquena Avinguda de Nova York, marxant per davant de grans icones de la ciutat com el Rockefeller Center, el MOMA, la Catedral de Sant Patrici o el mític Central Park.

La banda colivenca ha estat convidada per la Nacional Spanish Benevolent Society, i en particular pel seu president Antonio Morales. Gràcies a aquest fet, fins a la ciutat dels gratacels es traslladaran un total de cinquanta músics que interpretaran peces relacionades amb la localitat d'Onil, com la marxa cristiana "Perita Ambaixador" d'Óscar Sempere,  el pasdoble "En Flames" de Pau Verdú o "Berenguer & Pastor" de Javier Ureña. A més, cal destacar que d'aquest últim s'estrenarà un nou pasdoble anomenat "ONYL", escrit amb la intenció de commemorar aquesta desfilada i dedicat a La Nacional, en agraïment a a la seua invitació.

A l'acabar la desfilada hi haurà un dinar a la seu dels amfitrions on sonaran, com ja és tradicional, peces com "L'ambaixador cristià" o "Chimo".