Inici / Notícies sobre música festera / La música de Francisco Valor ja es troba disponible a les principals plataformes digitals

La música de Francisco Valor ja es troba disponible a les principals plataformes digitals

El compositor Francisco Valor Llorens ha anunciat la publicació de tota la seua producció discogràfica a les principals plataformes de música en streaming. L'autor contestà ha compartit les gravacions en diversos mitjans de distribució musical com Spotify, Apple Music, Amazon Music, Youtube Music, Sound Cloud, etc., pel que a partir d'ara, es podran escoltar els àlbums "Creu Daurà", "Llegenda", "Dolça Fira" i el més recent, "Dolça Mareta", música per a espectacle orquestrada per a Colla de Dolçaines i Secció de Metall, enregistrada en plena pandèmia i estrenada fa unes setmanes.

Tanmateix, Valor ha anunciat un nou àlbum titulat "Francisco Valor In Live", un  recopilatori de les seues obres de més recent creació, interpretades en directe per diverses associacions musicals. "Juanvi", "Enyorança", "Templaria", "El guardià de l'Arca" i moltes obres més, componen aquest nou àlbum que podeu escoltar a partir de ja a les principals plataformes musicals.