Inici / Notícies sobre música festera / La marxa "Dotze Moros" d'Azael Tormo, guanyadora del 20é concurs "Francesc Cerdà"

La marxa "Dotze Moros" d'Azael Tormo, guanyadora del 20é concurs "Francesc Cerdà"

Foto: Ajuntament de l'Olleria

El 20é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" de l'Olleria, convocat en la modalitat de marxa mora, ja té guanyadors.  Dissabte passat, el Teatre Goya acollia la final del concurs de composició, amb un concert interpretat per la Societat Escola Musical Santa Cecília de l'Olleria baix la direcció de Ramon Garcia i Soler.

Després de la deliberació del jurat format per Emilio Jesús Oltra, Inma Mateu i Francisco Valor, es va anunciar el primer premi de 2000 euros per a l'obra "Dotze Moros" d'Azael Tormo Muñoz. El compositor de la localitat de Manuel també va conquerir el premi especial dels músics, dotat amb 500 euros. 

El segon premi del jurat va ser per a David Postiguillo Moscardó amb la peça "Llar i Caliu", mentre que "Rahib" de Josep Cano Gracià i "Déserts" de Pedro Ángel López Sánchez s'emportaren el premi del públic de 500 euros i l'accèssit de 250 euros, respectivament.