Inici / Notícies sobre música festera / La Junta Central de Festes de Villena organitza un concurs de composició de música festera

La Junta Central de Festes de Villena organitza un concurs de composició de música festera

Filà masera durant el defile cristià de Villena

La Junta Central de Festes de Moros i Cristians de Villena ha decidit convocar un nou concurs de composició de música de Moros i Cristians, a celebrar el mes de març de 2013 dins de les activitats programades per a l'Ecuador Fester.

En un principi el concurs serà bienal (cada 2 anys) i per a aquesta primera edició la modalitat serà el pasdoble. Hi haurà un primer premi de 2000 € i un accèsit atorgat pel públic de 500 €.

El termini per a la presentació de les obres participants finalitzarà el 15 de gener de 2013. L'agrupació encarregada d'interpretar les 4 obres finalistes serà la Banda Municipal de Música de Villena, dins del concert de música festera que realitza cada any amb motiu de l'Ecuador Fester.

La idea del concurs ha sorgit de Pedro Ángel López Sánchez, actual director de la Banda Municipal, qui ha volgut rescatar el que ja es realitzara durant la década dels 70 del passat segle XX.

Més informació: Junta Central de Fiestas de Villena

Comentaris

Imatge de alteanet

Només tinc que dir olé! En temps de crisi notícies com estes encara ens donen esperança. La tònica actual es la d'anar cancelant concursos: benidorm, altea...