Inici / Notícies sobre música festera / La comparsa Templarios de Mutxamel commemora el 50 aniversari amb un concert i una exposició

La comparsa Templarios de Mutxamel commemora el 50 aniversari amb un concert i una exposició

La comparsa Templarios de Mutxamel celebra enguany el seu 50 aniversari, motiu pel qual ha organitzat diversos actes per a commemorar l'esdeveniment.

El pròxim 25 de maig tindrà lloc el primer d'ells amb la realització d'una exposició en el hall de la Casa de Cultura de Mutxamel a partir de les 20:00 h., seguida d'un concert de música festera a 20:30 h. en l'Auditori Paco Hernández.

Serà la Societat Musical La Paz de Sant Joan l'encarregada d'interpretar diverses peces que d'alguna manera han tingut relació amb la comparsa mutxamelera al llarg de la seua història. La banda dirigida per Joan Espinosa interpretarà el següent repertori:

 • REINA DE FIESTAS 1960 - pasdoble - José Mª Ferrero Pastor (1960)
  Primera obra que va acompanyar a la Comparsa Templarios durant la seua primera desfilada en l'any 1963.
 • CAPITAN ROBERT - marxa cristiana - Salvador Vidal Llorens (1984)
  Obra dedicada a Roberto Gosalbez, capità cristià al 1984.
 • 9 DEL RAVALET - pasdoble dianer - Francisco Valor Llorens (2013) ESTRENA
  Pasdoble compost en commemoració del 50 aniversari de la fundació de la Comparsa Templarios de Mutxamel. L'origen del títol es deu al fet que van ser 9 els templaris que van desfilar per primera vegada partint del Ravalet.
 • TEMPLARIOS DE MUTXAMEL - pasdoble - José Sala Torregrosa (1975)
  Regal del compositor de la Comparsa Templarios l'any de la capitania de Rosendo Vargas, estrenant-se el dia de l'entrada d'aquell mateix any.
 • TONET CAMISÓ - marxa cristiana - Luis Molina Milla (1997)
  Dedicada a Antonio Alberola Sala, fundador de la comparsa. Regal de la seua familia l'any que ostentaven la capitania cristiana els seus nebots Pepe i Anabel, acompanyats de la seua filla Anna com banderera.
 • SALA I SOLER - marxa cristiana - Francisco Valor Llorens (2009)
  Regal de Xavier a la seua dona Mª Reyes i la seua filla Cristina, amb motiu de la capitania cristiana que van ostentar la familia Sala i Soler l'any 2009.