Inici / Notícies sobre música festera / La Comparsa de "Andaluces" de Villena organitza un concurs de composició de pasdobles pel seu centenari

La Comparsa de "Andaluces" de Villena organitza un concurs de composició de pasdobles pel seu centenari

La Comparsa de Andaluces de Villena ha convocat el Concurs de Composició de Música Festera "Centenario Comparsa de Andaluces", en la modalitat de pasdoble, per a commemorar el seus 100 anys d'història.

Es valorarà especialment l'originalitat de les obres, així com la seua idoneïtat per a les desfilades de la comparsa en les Festes de Moros i Cristians de Villena. El termini d'admissió d'originals finalitzarà el 30 de novembre de 2021. Finalitzat aquest període, un jurat seleccionarà un màxim de cinc obres, les quals tindran la consideració de finalistes.

Les obres finalistes seran interpretades per la Societat Protectora Musical d'Antella en el concert del centenari que tindrà lloc al Teatre Chapí de Villena el dia 4 de març de 2022. El pasdoble guanyador es decidirà mitjançant votació popular pel públic assistent, el qual, en el descans del concert, procedirà a la votació presentant el carnet de soci/a i marcant en l'entrada el lema del pasdoble que més li haja agradat. El pasdoble guanyador rebrà un premi dotat amb 2500€.

Més informació a l'arxiu adjunt.