Inici / Notícies sobre música festera / La Banda Municipal de Coria del Rio interpretarà dos obres de Sempere Bomboí

La Banda Municipal de Coria del Rio interpretarà dos obres de Sempere Bomboí

Banda Municipal de Coria del Rio

El proper dissabte 24 de novembre, i dins del concert dedicat a Santa Cecília, la Banda Municipal de Coria del Rio (Sevilla) interpretarà a l'auditori municipal "Pastora Soler" les peces de J. C. Sempere Bomboí AFAR MOSEM (pas contrabandista) i LA BATALLA D'ALCOI (ballet cristià).

Cal dir que precisament Afar Mosem no és la primera vegada que sona a terres andaluses. El passat any va ser interpretada per la Banda de Música de les Cigarreres (Sevilla) en un concert realitzat a la localitat de Villaverde del Río.

Més informació de les 2 obres:

AFAR MOSEM

Marxa de Juan Carlos Sempere Bomboí dedicada a Rafa Moscardó Sempere i als Contrabandistes d’Albaida en la seua primera Capitania Cristiana a les festes de moros i cristians de 2006, i acotada com a “Pas Contrabandista”. Simbiòsi entre una marxa cristiana i un pasdoble amb marcat caràcter andalús que s’inicia amb els acords de la cadència frigia amb els que comença “L’Orgia” de J. Turina.

LA BATALLA D’ALCOI

Ballet Cristià per al sèquit de l’Alferecia dels Cids d’Alcoi. Representació sonora del retable de l’església de Sant Jordi que representa la Batalla de Alcoi. Aquest mural descriu la Victòria Cristiana amb l’ajuda de Sant Jordi devant l’asèdi de les tropes musulmanes capitanetjades per Al-Azraq. Aquest ballet va ser coreografiat i representat al carrer durant l’entrada de moros i cristians d’Alcoi de 2011.