Inici / Notícies sobre música festera / José Salvador González guanya el 7é Concurs de Composició «Compositor Manuel Carrascosa»

José Salvador González guanya el 7é Concurs de Composició «Compositor Manuel Carrascosa»

La Banda Municipal de Villena durant el concert - Foto: Intercomarcal Televisión

José Salvador González Moreno va ser el gran triomfador del VII Concurs de Composició "Compositor Manuel Carrascosa", celebrat dissabte passat al Teatre Chapí de Villena. El compositor de l'Alqueria de la Comtessa va obtindre tant el primer premi, dotat amb 3000 €, com el premi del públic, valorat en 500€, gràcies a l'obra presentada baix el lema "Byliana", un pasdoble que finalment portarà el títol "Medio siglo de Junta Central de Fiestas" -en commemoració del 50 aniversari de la Junta Centrals de Festes de Moros i Cristians de Villena-.

Els altres finalistes van ser Ferrán Campos-Valdés, Jesús Ufano Cervantes i Roman Garcia Montaner, els quals van rebre la quantiat de 250 € i diploma corresponent. El jurat va estar format per Luis Serrano, Gaspar Ángel Tortosa i Jaume Francesc Ripoll Martins. Aquest últim també va actuar com a director convidat a la segona part del concert, en la que la Banda Municipal de Villena va interpretar una selecció d'obres de la seua autoria.

Interpretació del pasdoble guanyador: