Inici / Notícies sobre música festera / Ja es coneixen les obres finalistes del 19é Concurs de Música Festera de l'Olleria

Ja es coneixen les obres finalistes del 19é Concurs de Música Festera de l'Olleria

El 19é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l'Olleria ja té obres finalistes. Conclòs el procés de selecció, i després d'haver estudiat les 27 obres presentades, el jurat ha seleccionat les quatre peces -pasdobles- que competiran en la fase final: “Mentor”, “L’abanderat”, “Mart” i “Sotaia”.

Aquestes quatre obres es podran escoltar el pròxim dissabte 25 de febrer, a partir de les 19:00 al Teatre Goya, durant el concert que interpretarà la Societat Escola Musical "Santa Cecília" de l'Olleria. Una vegada finalitzada la seua audició, es donaran a conéixer les obres guardonades, les quals podran emportar-se un primer premi de 2000 euros, un segon de 1000, el premi del públic de 500 euros o bé un accèssit de 250 euros, en el cas de no ésser premiats.

Per a poder assistir a l’esdeveniment caldrà invitació, la qual es podrà recollir gratuïtament en l’horari habitual de l’Ajuntament, de dilluns a divendres.